Jobs that suits you

Made to measure DNA

Power

"We work hard, we play hard".
Ons team bestaat uit doorzetters, go-getters en mensen met ambitie en drive. We houden van uitdagingen en zien problemen als opportuniteiten tot groei. We bieden teamspelers met dezelfde drive kansen om hun talenten verder te ontwikkelen bij ons.

Focus

"At the end of the day, you can't control the results, you can only control your effort level and your focus."
Als team weten we perfect de visie en de missie en focussen we samen om het doel te bereiken.

Teamwork

"Alone we can do so little; together we can do so much."
We geloven sterk in de kracht van het team en hebben respect voor het talent en de ontwikkeling van ieder individu. We groeien samen, want samen met collega's met het hart op de juiste plaats bereiken we meer.

Tailor made team

  Kristof D'Hondt

  CEO - Owner

  Luc Deflem

  CEO

  Shana De Clercq

  Account Manager Dine&Cook

  Viktor Bultynck

  Store Assistant Waregem

  Ward De Ceuninck

  Store Manager Knokke

  Lisa Galle

  Internal Sales

  Thomas Venneman

  Horlogemaker

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
Opgericht 2007
Medewerkers 13
Jongste telg 21
Locaties 3
Wist je dat we ook tailor made horloges maken?

Maison D'Longueville - Hospitality Tailoring - Business Tailoring

Cookie beleid

Jobtoolz verzamelt anonieme gegevens voor het verbeteren van de gebruikerservaring. Lees hier het cookiebeleid van Jobtoolz.

Privacy beleid

Met inachtneming van de verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG (algemene verordening gegevensbescherming), geef ik toestemming mijn persoonsgegevens te verwerken in het kader van de werving- en selectieprocedure. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens langer te bewaren dan voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij werden verkregen nodig is, of verder te bewerken. Ik verklaar dat de verstrekte informatie nauwkeurig is, en zo nodig is bijgewerkt naar de laatste stand van zaken. Bijgevoegde bestanden bevatten naar mijn weten geen computervirussen of malware. Ik geef geen toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken met het oog op direct marketing.

Lees hier het volledige privacybeleid van Jobtoolz